YAŞAMA VEDA EDENLERİ UNUTMADILAR

  Her bayram öncesi olduğu gibi, bu bayram öncesi de vatandaşlar mezarlıklara akın etti.

YAŞAMA VEDA EDENLERİ UNUTMADILAR
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.06.2024
19
A+
A-

Sabahın erken saatlerinden itibaren merkez mezarlığı ve Şeğ Mahmut mezarlığına kabir ziyaretine gelen vatandaşlar Kur’anı Kerim okudu.

İlçemizde Kurban Bayramı öncesi mezarlıklar ziyaretçi akınına uğradı. Ellerinde su dolu plastik şişe ya da bidonlarla kabirdeki çiçekleri suladılar. Guruplar halinde mezarlıklara gelen vatandaşlar, hayatını kaybeden akrabaları ve yakınları için Kur’an okuyarak duada bulundular. İlçenin büyük mezarlıklarından biri olan Şeğ Mahmut, Şeğ Nusrettin Mezarlığı gün boyu binlerce ziyaretçi ağırladı. Yakınlarının mezarının başında Kur’an okuyarak, duada bulunan vatandaşların duygulu oldukları gözlemlendi.

ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

Çocukların gönlünü hoş etmek isteyen hayatını kaybedenlerin yakınları, çocuklara hem ikramda bulundular. Yanlarında getirdikleri ikramları dağıtan vatandaşlar, “ Bugün mezarlık ziyaretine geldik. Anlamlı bir gün. Vefat eden yakınlarımız için dualar okuduk. Her sene bayram öncesi arife günü geliyoruz. Çocuklara ikramlarda bulunuyoruz. Onları sevindirmek ve mutlu olduklarını görmek hem sevap hem de büyük bir mutluluktur. Hayırlı bir gündür. Rabbim vefat edenlerin mekanlarını cennet eylesin.” Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.