Vali Canalp: Uçak seferleriyle ticari ve sosyal ilişkiler canlanacak

Uçak Seferlerinin artırılması için THY heyeti Batman’da

Vali Canalp: Uçak seferleriyle ticari ve sosyal ilişkiler canlanacak
Reklam Bloğu
Yayınlama: 26.09.2024
27
A+
A-

Batman Valisi Erkem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman’daki uçak seferlerinin artırılması amacıyla Türk Hava Yolları (THY) heyeti ile Valilik toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda, Batman’dan İstanbul ve Ankara’ya yapılan uçuşların sayısının artırılması ve İzmir ile Antalya’ya yeni seferlerin başlatılması üzerine çalışmalar ele alındı.

VALİ CANALP ‘UÇAK SEFERLERİNDE ARTIŞLA ŞEHİRLERARASI İLİŞKİLER GELİŞECEK’

Toplantı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Batman Hava Limanı Müdürü Tacettin Turgut’un, Batman’ın sosyo-ekonomik yapısı, kültür, turizm, sağlık, eğitim, sanayi ve ticaret alanlarındaki potansiyeline dair yaptığı bilgilendirme sunumu ile başladı. Sunumun ardından konuşan Batman Valisi Erkem Canalp, Batman’ın güçlü ticaret ve sosyal hayatına dikkat çekerek, ilde hayata geçecek sanayi projeleri ile kentin bölgenin üretim merkezi olacağını vurguladı. Bu doğrultuda, metropol kentlerle ticari ve sosyal ilişkilerin sürdürülmesi için uçak seferlerinin artırılmasının önemini belirtti.

CANTİMUR ‘TALEBİ DEĞERLENDİRECEĞİZ’

THY Yurtiçi Satış Müdürü Aşkın Cantimur ise THY’nin 470 uçaklık geniş filosuyla dünyadaki önde gelen havayolu şirketlerinden biri olduğunu ifade etti. Cantimur, Batman’ın sahip olduğu yüksek potansiyeli göz önünde bulundurarak, uçak seferlerinin artırılması ve İzmir ile Antalya’ya yeni hatların açılması taleplerini değerlendireceklerini söyledi.

NASIROĞLU ‘HEYET GÖNDERİLMESİ BİZİ MEMNUN ETTİ’

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu da, THY yetkilileriyle geçen hafta gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından, hızlı aksiyon alınarak bir heyetin Batman’a gönderilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, THY yöneticileri ve Batman’da faaliyet gösteren çeşitli kamu kurumları ile STK ve oda başkanları da katıldı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.