enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık

Vali Canalp, Çamlıca Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu

Vali/ Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Ramazan ayı kapsamında iftarını Çamlıca Mahallesi sakinleriyle birlikte açtı.

Vali Canalp, Çamlıca Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu
Yayınlama: 04.03.2025
18
A+
A-

Batman Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerdeki taziyeevlerinde iftar programları düzenleme geleneği devam ediyor. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde iftar organizasyonları gerçekleştiriliyor. Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Ehmedê Xanî Taziyeevi’nde düzenlenen iftar programına Valimiz Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendinin yanı sıra, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör ve eşi, Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Ezanın okunması ve yapılan duanın ardından mahalle sakinleriyle birlikte iftarını açan Valimiz, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri, düzenlenen iftar programı için teşekkürlerini iletti.

VALİ CANALP: RAMAZAN AYI DOLU DOLU GEÇECEK

Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Canalp, iftar programlarının sadece mahallelerde değil, Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde de düzenleneceğini belirterek, Ramazan ayının dolu dolu geçeceğini ifade etti. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine değinen Vali Canalp, sadece iftar programlarıyla değil, Türkiye’nin tanınmış sanatçılarını Batman halkıyla buluşturarak da Ramazan etkinliklerini zenginleştirdiklerini dile getirdi. Programın sonunda mahalle sakinleri, Vali Canalp ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.