Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Başladı

Sason ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim yılında okullarda öğretmen ihtiyacını gidermek amacıyla yapılan ücretli öğretmen başvuruları başladı.

Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Başladı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 26.08.2024
57
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, İlimiz Merkez İlçeye  bağlı okullarda kadrolu öğretmenlerle doldurulamayan veya sınıf ve branş öğretmenlerimizden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların yerine öğretmen ihtiyacının olacağı düşüncesiyle Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 9. Maddesine göre ücretli öğretmen görevlendirilmesi yapılacaktır.  Ücretli Öğretmen başvuruları e-devlet uygulaması üzerinden yapılacak olup elden başvuru alınmayacaktır.

SON BAŞVURU 02 EYLÜL

Başvurular 23.08.2024–02.09.2024tarihleri arasında yapılacaktır.  Bir alana birden fazla aynı nitelikleri taşıyanların başvuruları hâlinde sırasıyla; bir önceki öğretim yılında ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilen, Kamu Personel Seçme Sınavı puanı (2023 – 2024 KPSSP 10 – KPSSP 121) yüksek olan, diploma notu yüksek olan tercih edilecek; eşitliğin devamı hâlinde görevlendirilecek aday kura ile belirlenecektir. Bir önceki öğretim yılında ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilenlere öncelik verileceğinden görev yapmış olanlar görev yaptıklarına dair belgeyi (İngilizce, Özel Eğitim belgesi olanlar ve/veyaKPSS puanı sistemde güncel olmayan ve/veya görünmeyenler sonuç belgelerini) 23.08.2024 – 02.09.2024 tarihleri arasında Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Yönetimi Atama Şubesine getirmeleri gerekmektedir. Görev alacak olan öğretmenlerin mazeretsiz olarak görevden ayrılamayacaklardır. Gerekli şartları taşımayan başvurular; gerçeğe aykırı bilgi ve belgeyle ya da istenilen bilgileri uygun biçimde işaretlemeden yapılan başvurular geçersiz sayılacak; geçersiz başvurulara dayalı olarak yapılan görevlendirilmeler tespiti halinde iptal edilecektir.Görev verilip göreve gitmeyenlere, tekrar görev verilmeyecektir. Belirlenen tarihler dışında müracaat edenlerin başvuruları dikkate alınmayacaktır. Görev verilen kişilere SMS yolu ile iletişime geçilecek olup istenilen belgeler görev alınması halinde Müdürlüğümüze getirilecektir. 1(Bir) gün içinde göreve başlamayan ücretli öğretmenin görevlendirilmesi iptal edilecektir.” İfadeleri kullanıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.