TÜGVA Batman İcathane’nin TEKNOFEST Finalist Takımları Vali CANALP’i Ziyaret Ettiler

TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet ONUTÇU,İcathane Koordinatörü Dr. Hamza KAYA ve icathanenin TEKNOFEST’te finale kalan 4 takımınüye ve danışmanları Vali Canalp’le bir araya geldiler.

TÜGVA Batman İcathane’nin TEKNOFEST Finalist Takımları Vali CANALP’i Ziyaret Ettiler
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.08.2024
4
A+
A-

 

TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet ONUTÇU“İcathane olarak yazılım, robotik, endüstriyel tasarım ve yapay zeka eğitimlerinin yanında gençlerimizin proje fikirlerine de destek sağlıyoruz ve tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu minvalde İcathane’mize 35 öğrenci, 9 TEKNOFEST projesiyle başvurdu. Bunların arasından 4 projemiz finale kalarak 5 Eylül ile 9 Eylül arasında Antalya TEKNOFEST festivalinde yarışacaklardır. İcathane öğrencilerimizi Valimizle bir araya getirmekteki amacımız öğrencilerin moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde TEKNOFEST Antalya finaline göndermek ve teknoloji alanında Batmanlı gençlere verdikleri destekten dolayı teşekkür etmektir” dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Vali Ekrem CANALP “Gençler öncelikle finale kaldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Batmanlı gençler olarak sizlerin TEKNOFEST finaline kalmanız bizler için gurur vericidir. Bizler bu tarz konularda daima siz gençlerimizin yanındayız ve desteğimiz tamdır”dedi. Ayrıca İcathane ile ilgili görüşlerini de dile getiren Vali Canalp “Batman’da çağın ruhunu yansıtacak teknolojik eğitimlerin verildiği yer denilince akla TÜGVA İcathane gelmektedir” dedi.

Batman’da bilişim ve teknoloji eğitimlerinin yanında projelere de destek sağladıklarını belirten TÜGVA Batman İcathane Koordinatörü Dr. Hamza KAYA ise “proje fikri olan tüm gençlerimize destek olmak istiyoruz, gelin ve Türkiye’nin en büyük icathanesinden faydalanın.  Böylece nice yarışmalara katılım göstermiş olursunuz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.