TOKİ’den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yoğun talep üzerine geri ödemeleri devam eden konut ve iş yerleri için “Yüzde 25 İndirim Kampanyası” düzenliyor. Kampanya, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

TOKİ’den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Başlıyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.09.2024
7
A+
A-

Kampanya kapsamında, borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen alıcılara yüzde 25 indirim yapılacak. Ancak, borç bakiyesinin tamamını kapatamayacak olanlar da indirimden yararlanabilecek. Bu durumda, borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapılacak peşin ödemelerde indirim uygulanacak.

Başvuru Şartları ve Süreci

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, belirtilen tarihler arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilir. 18 Ekim 2024 tarihinden sonra yapılan borç kapatmalarında indirim uygulanmayacak. Başvuru tarihi itibarıyla, alıcıların borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları ve geriye dönük taksit ile emlak vergisi borcunun bulunmaması gerekmektedir.

Geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları kampanyadan faydalanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan alıcılar indirim kampanyasından yararlanamayacak. Ayrıca, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanmış bankalardan konut kredisi kullanımı da mümkündür.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.