TEDAŞ’tan 30. Yıl Hatıra Ormanı

Türkiye Elektrik Kurumu’nun (TEDAŞ) kuruluşunun 30’uncu yılı dolayısıyla Dicle Elektrik’in Diyarbakır’daki yerleşkesinde ‘TEDAŞ 30. Yıl Hatıra Ormanı’ kuruldu. Hatıra Ormanı için 50 fidanın toprakla buluştuğu törene TEDAŞ Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya ve Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas da katıldı.

TEDAŞ’tan 30. Yıl Hatıra Ormanı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.07.2024
17
A+
A-

Dicle Elektrik Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra İl Müdürlüğünün de bulunduğu yerleşkede 2 ayrı alanda oluşturulan hatıra ormanlarına 50 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Hatıra Ormanlarına’30.Yıl TEDAŞ Hatıra Ormanı’ ve ‘30.yıl Ömer Sami Yapıcı TEDAŞ Hatıra Ormanı’ ismi verildi.

TEDAŞ VE DİCLE ELEKTRİK ÇALIŞANLARI DİKTİ

Dicle Elektrik’teki hatıra ormanlarına fidan dikilmesi için düzenlenen törene TEDAŞ’dan Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, 10.Bölge Müdürü Veysel Sınanmış ile kurum çalışanları katıldı. Dicle Elektrik’ten ise Genel Müdür Yaşar Arvas, Genel Müdür Yardımcısı Nedim Tüzün, Dicle Yatırım A.Ş. Tesis ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Pehlivanoğlu, Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ekiz, Dicle Elektrik İl Müdürü Uğur Yaka ve diğer bazı yöneticilerle çalışanların katıldığı törende 50 fidan toprakla buluştu.

ÇEVRE VE DOĞAYA KARŞI SORUMLU TUTUM

TEDAŞ, kuruluşunun 30. Yılı nedeniyle ülke genelindeki 21 EDAŞ’ın (Elektrik Dağıtım Şirketi) tamamında hatıra ormanları kuracak. TEDAŞ Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, çevre ve doğaya karşı olan sorumluluklarının bilinciyle EDAŞ yerleşkelerinde 30.Yıl Hatıra Ormanı oluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas ise böylesi bir etkinliği kendi yerleşkelerinde gerçekleştirdikleri için TEDAŞ yetkililerine teşekkür etti. Fidan dikim töreni, katılımcıların dikilen tabelaların arkasını imzalamaları ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sone erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.