TBB başkanı Av. Erinç Sağkan’dan Baro’ya ziyaret

TBB başkanı Av. Erinç Sağkan’dan Baro’ya ziyaret
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.09.2023
158
A+
A-

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nizam Dilek Baroya ziyarette bulundu.
Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, ziyaretinin ilk günü olan 19.09.2023 tarihinde Staj Eğitim Merkezi’nin 2023-2024 staj eğitim döneminin ‘Avukatlık Mesleği’ konulu açılış seminerini yaptı. Meslektaşların yoğun bir katılım gösterdiği seminerde kendi staj ve avukatlık yaşamından kesitler sunan Birlik Başkanı stajyerlere başarılı bir staj dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.
Birlik Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, ziyaretinin ikinci günü olan 20.09.2023 tarihinde Batman Adliyesi’nde bulunan Baro Başkanlığını ziyaret ederek meslektaşlarımızla bir araya geldi.

Meslektaşlarla mesleki konularda sohbet eden Birlik Başkanımız daha sonra 6 Şubat 2023 tarihli deprem felaketinde vefat eden meslektaşların fotoğraflarının yer aldığı tabloyu Baro Başkanı Av. Erkan Şenses’e takdim etti. Baro Başkanı tabloyu Baro’da asarak vefat eden meslektaşlarımızın anısını yaşatacaklarını belirtti. Ziyaret sonunda Baro tarafından Birlik Başkanına teşekkür plaketi takdim edildi. Baro Başkanımız ziyaretinden ötürü Birlik Başkanımıza teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.