Taziye evleri ilgi bekliyor

Taziye evleri ilgi bekliyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 24.08.2023
52
A+
A-

Batma da hemen hemen her mahallede bulunan ve değer yargılarımıza, gelenek, göreneklerimize büyük hizmetleri olan taziye evlerinin hijyen konusunda sınıfta kaldığı gözleniyor.

Taziye sahiplerinin sıkça şikayet ettiği taziye evlerinde temizlik konusunda çok daha titiz davranılması istendi. Kimi taziye evlerinin yemek salonlarının, WC ve lavabo bölümlerinin çok kötü durumda olduğunu söyleyen vatandaşlar, belediyenin bu konuda görevini yerine getirmesi talebinde bulundular. Yemek hizmetinin takdirle karşılandığı taziye evlerinde hijyen konusuna da hassasiyet gösterilmesi gerektiğini de söyleyen vatandaşlar. Taziye evlerinin Bodrum kısmında yer alan kanalizasyon şebekelerinin de elden geçirilmesi gerektiği özellikle vurguladılar.  

TAZİYE EVLERİNDE SORUMLU YOK! 

Bu arada 37 taziye evinde sorumlu olarak çalışan personel sayısının da yetersiz olduğunu söyleyen taziye sahipleri her taziye evinde mutlaka en az 4 sorumlunun bulunması gerektiğini belirterek; “diğer illerde yapılan hizmetlere ve temizliğe gıpta ile bakıyoruz. Bu temizlik ve sorumluluk neden ilimizde de olmasın.” Diyerek serzenişte bulundular. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.