Suda boğulma olaylarının önlenmesine yönelik toplantı yapıldı

“Suda Boğulma Olaylarına Karşı Alınacak Önlemlerle” ilgili toplantı, Kozluk İlçe Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında gerçekleştirildi.

Suda boğulma olaylarının önlenmesine yönelik toplantı yapıldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 25.07.2024
15
A+
A-

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen toplantıda olası boğulma vakalarına karşı kolluk kuvvetleri ve ilgili tüm kamu kurumları tarafından devam eden çalışmalar, alınacak tedbirler değerlendirilirken, suda boğulma vakalarının önlenmesi, yüzme alanlarında alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

KAYMAKAM GÜNGÖR ‘AİLELER DUYARLI OLSUN’

Alınan tedbirlere titizlikle uyulması konusunda kurumların gerekli hassasiyeti göstermelerini uyarı ve denetim çalışmalarına devam edilmesini isteyen Kaymakam Güngör, ailelerimizin de bu konuda çok duyarlı olmasını vurguladı, göl gölet, kanal, baraj sularına kesinlikle girilmemesi gerektiğini, yüzme bilen insanların bile tüm uyarı ve bilgilendirmelere rağmen bu yıl ilimizde göl, gölet ve kanallarda 5 vatandaşımızın boğularak maalesef vefat ettiğini vurguladı. Güngör, ayrıca Çocuklarımızın yüzme havuzlarına yönlendirilmesi gerektiğini  söyledi. Güngör, Topyekün mücadele ile inşallah bir daha boğulma vakası yaşanmaması  temennisinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.