STK’lardan İtfaiyeye anlamlı ziyaret

İtfaiye Haftası kapsamında Batman’da faaliyet gösteren arama kurtarma STK’ları, itfaiye ekiplerine anlamlı bir ziyarette bulundu.

STK’lardan İtfaiyeye anlamlı ziyaret
Reklam Bloğu
Yayınlama: 01.10.2024
8
A+
A-

Batman Arama Kurtarma Kardeşlik Platformu Sözcüsü Abdullah Temiz önderliğinde, Batman Arama Kurtarma, Hayrat Arama Kurtarma, İHH Arama Kurtarma, Anda Arama Kurtarma ve Batman Arama Kurtarma temsilcileri, itfaiye erlerini yerinde ziyaret ederek çalışmalarına desteklerini ilettiler.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Ziyarette konuşan Abdullah Temiz, platform olarak Batman’da birlik ve beraberliği pekiştirmek adına önemli adımlar attıklarını vurguladı. Temiz, “Batman’ımıza yakışan bir platform olarak, başta AFAD olmak üzere itfaiye ekiplerimizle iş birliği içinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İtfaiye Haftası’nda, yangın güvenlik önlemlerinin önemine dikkat çekmek ve halkı bu konuda bilinçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

STK’LAR HER ZAMAN GÖREVE HAZIR

Temiz ayrıca, yangınlardan korunma yöntemlerini anlatmak ve itfaiye hizmetlerinin önemini halkla paylaşmanın İtfaiye Haftası’nın temel amacı olduğunu ifade ederek, “Biz STK’lar olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.