Sinan Salim 2. şubesini açtı

Batman’da ilk ve tek farklı bir işletme konseptine sahip salonu Sinan salim Vip The Business 2. şubesi Batman halkının hizmetine girdi.

Sinan Salim 2. şubesini açtı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.08.2024
48
A+
A-

Batman Bahçelievler mahallesi 1613. Sokak No 4’te 2 şubesi ile müşterilerinin memnuniyetine taşıdı. Bahçelievler mahallesinde şube açılışını gerçekleştiren Sinan Salim Kuaför salonu konsept ve hizmete ayrı bir tarz getirdi.

‘KALİTE ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI’

Açılışta konuşan İşletme Sahibi Sinan Salim; “Müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı hizmet anlayışımızla, her müşterimizin kendini özel hissetmesini sağlamak en büyük amacımız. Yeni şubemizle birlikte bu vizyonumuzu Batman’da daha da geniş kitlelere ulaştıracağımıza inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

10 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

Sinan Salim Vıp salonun özelliği VİP müşterilerini ağırlayacağı özel salonu olduğu gibi kafa ve yüz yapısına uygun özel saç kesim tasarımlarıyla bölgede adından söz ettiren erkek kuaför salonu. Yeni açılan şube ile istihdamda 1. şubede 5 olan çalışan sayısını 2. şubeyle 10 kişiye çıkartılar.  Sinan Salim Vıp salonunun açılışına İş insanı Esat Ekremoğlu, Batman esnaf ve Sanatkârlar ve Odalar Birliği Başkanı Salih Kaplan, Esnaf sanatkarlar kredi kooperatifi yönetimi ve başkanı Hanifi Ekremoğlu , ve Askon Teşkilat Başkanı Bilal Çağlayan  ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.