SES Batman Şubesi ve Batman Tabip Odası, Vergide Adalet Eylemi Düzenledi

Batman’da, SES Batman Şubesi ve Batman Tabip Odası, “Vergide Adalet” taleplerini dile getirmek amacıyla 31. hafta eylemini İluh Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirdi. Eylemin ana teması, hükümetin vergi politikalarına yönelik eleştiriler oldu.

SES Batman Şubesi ve Batman Tabip Odası, Vergide Adalet Eylemi Düzenledi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 10.10.2024
4
A+
A-
Batman’da, SES Batman Şubesi ve Batman Tabip Odası, “Vergide Adalet” taleplerini dile getirmek amacıyla 31. hafta eylemini İluh Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirdi. Eylemin ana teması, hükümetin vergi politikalarına yönelik eleştiriler oldu. “Tarafını Belli Eden Hükümet, Vergide Adaleti Aile Sağlığı Çalışanlarının ve Emeğiyle Geçinen Halkın Ücretlerinden Daha Fazla Kesintiler Yaparak Sağlamak İstiyor; İzin Vermeyeceğiz!” sloganı altında gerçekleştirilen basın açıklamasını, Batman Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Veysi Ayhan okudu.

Dr. Ayhan, yaptığı açıklamada, hükümetin vergi politikalarının emekçi kesimler üzerinde ağır bir yük oluşturduğunu vurguladı. Özellikle aile sağlığı çalışanlarının ve dar gelirli vatandaşların gelirlerinden yapılan kesintilerin adaletsizliğe yol açtığını belirten Ayhan, bu durumun sürdürülemez olduğunu dile getirdi.

Eylemde, çalışanların haklarını koruma mücadelesine devam edecekleri ve vergi adaleti sağlanana kadar bu tür eylemleri sürdürecekleri mesajı verildi.

Eyleme katılan sağlık çalışanları ve sivil toplum kuruluşları da desteklerini sundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.