Serkan Ramanlı, Kültür Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim öncesinde başlattığı halkla buluşma ziyaretlerine seçim sonrası da devam ediyor. Son olarak Kültür Mahallesi’ni ziyaret eden Ramanlı, mahalle sakinleri, esnaf ve yerel yetkililerle bir araya gelerek sorunları dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Serkan Ramanlı, Kültür Mahallesi’nde Halkla Buluştu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 16.09.2024
4
A+
A-

Mahalle Muhtarı ile Görüşme

Ramanlı, Kültür Mahallesi Muhtarı İlyas Tezdiğ’i makamında ziyaret ederek mahallenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Muhtar Tezdiğ, Ramanlı’nın mahalleye gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretin mahalle için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Semt Pazarında Esnaf ve Halkla Buluştu

Ziyaretinin bir diğer durağı, Kültür Mahallesi’nde kurulan semt pazarı oldu. Burada esnaf ve halkla bir araya gelen Ramanlı, özellikle çocuklarla ilgilenerek onlara şeker dağıttı. Pazar esnafı ve halk, Ramanlı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İlim İrfan Yatılı Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret

Ramanlı, İlim İrfan Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nu da ziyaret ederek hocalar ve öğrencilerle sohbet etti. İlim öğrenmenin toplumsal gelişimdeki önemine vurgu yapan Ramanlı, eğitim ve dini eğitimin genç nesiller üzerindeki etkisinin artırılması gerektiğini belirtti.

Gençlerle ve Halkla Samimi Sohbet

Kültür Mahallesi’ndeki bir çayevini ziyaret eden Ramanlı, gençlerle ve mahalleli ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Paramedik mezunu gençlerin düşük atama sayılarından şikayetçi olduğunu dinleyen Ramanlı, bu konudaki sorunları çözme yönünde çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Ramanlı’nın Kültür Mahallesi ziyaretleri, mahalle sakinleri ve esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ziyaret, Ramanlı’nın toplumla kurduğu samimi diyalog ve çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekti. Ziyaretlere HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve partililer de eşlik etti

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.