Şefkat Evleri Öğrencileriyle “Rol Model ve Sosyal Sorumluluk” Üzerine Söyleşi

Batman Yunus Emre Çocuk Evleri Sitesi’nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak gerçekleştirilen “Rol Model ve Sosyal Sorumluluk” projesi kapsamında yazarlar Metin Özmen ve Nadire Batu, öğrencilerle bir söyleşi düzenledi.

Şefkat Evleri Öğrencileriyle “Rol Model ve Sosyal Sorumluluk” Üzerine Söyleşi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 26.09.2024
17
A+
A-

Söyleşide, Özmen ve Batu, kendi eserlerinden örnekler vererek çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Özmen, “İyilik Yolcularına Altın Hikayeler” kitabındaki değerler eğitimi temalarına değinerek, arkadaşlık, adalet, hayvan sevgisi, merhamet, şefkat ve sorumluluk gibi konuları ele aldı. Özmen, öğrencilere yönelik olarak, “Yunus Emre Çocuk Evleri müdürlüğünün bu tarz çalışmalarına daha önce de katılmış biri olarak; öğrencilerin bu programlardan ziyadesiyle istifade ettiklerini” belirtti. Ayrıca, programı organize eden yöneticilerin samimiyetinin öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerini vurguladı.

YAZAR ÖZMEN VE BATU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Yazar Nadire Batu da, “Mutluluğun Formülü” kitabından örnekler vererek çocukların daha şanslı olduğunu, devletin şefkatli ellerinde olduklarını ifade etti. Batu, “Devletimizin birlik ve beraberliği daim olsun, Rabbim hayırlısıyla onları başımızdan eksik etmesin” dedi. Batman Yunus Emre Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mehmet Nezir Yıldırım ve Müdür Yardımcısı Hasan Demir, gerçekleştirdikleri verimli söyleşiler için Batu ve Özmen’e teşekkür ettiler.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.