Sason Kaymakamı Başar, ADEM ve ÇATOM Kursiyerleriyle Buluştu

Sason Kaymakamı Sayın Furkan Başar, Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) bünyesinde eğitim gören usta öğreticiler ve kursiyerlerle bir araya geldi.

Sason Kaymakamı Başar, ADEM ve ÇATOM Kursiyerleriyle Buluştu
Yayınlama: 23.12.2025
4
A+
A-

Gerçekleştirilen ziyarette yürütülen kurs faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Başar, kursiyerlerle sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kurum bünyesinde sosyal, kültürel ve mesleki alanlarda çok sayıda kursun aktif olarak devam ettiği belirtildi. Bu kapsamda kadın kuaförlüğü, aşçı yardımcılığı, bindallı–üç etek, yapay çiçek yapımı, iç giyim modelistliği, 3–6 yaş oyun odası, Kur’an kursu, giyim, takı tasarımı, etüt sınıfı ve el sanatları kurslarının sürdürüldüğü ifade edildi.

281 KURSİYER KURSLARDA EĞİTİM GÖRÜYOR

Toplam 281 kursiyerin eğitim aldığı kurslar sayesinde katılımcıların bilgi ve becerilerini geliştirdiği, sosyal çevrelerini genişlettiği ve istihdam olanaklarına erişim sağladığı vurgulandı. Yürütülen çalışmaların bireysel gelişimin yanı sıra toplumsal dayanışmanın güçlenmesine de önemli katkılar sunduğu kaydedildi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.