Sason halkı doğal gaz müjdesi bekliyor

Sason İlçe halkı Sonbahar mevsiminin yaklaşması ile birlikte Kozluk, Beşiri ve Gercüş ilçelerine verilen doğal gaz müjdesini Sason’a da verilmesini bekliyor.

Sason halkı doğal gaz müjdesi bekliyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 04.08.2024
10
A+
A-

İlçelerine doğal gaz getirilmesini isteyen vatandaşlar “Bizde diğer yerler gibi doğal gaz hizmetinde faydalanmak istiyoruz.” Yaz aylarında olmamıza rağmen apartman sakinleri şimdiden kömür alımına başladılar. Artan yüksek binalardan kaynaklı hava kirliliğini de artıracak gibi görünüyor.

‘ÇOK ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTIR’

Vatandaşlar, “ Doğal gaz, günümüz şartlarında çok önemli bir ihtiyaçtır. Yaşadığımız ilçe dört tarafı dağlarla çevrili vadide kurulmuş bir yer. Artık zehirli hava solumak istemiyoruz. Gün geçtikçe artan yüksek binalarda hava kirliğini beraberinde getiriyor. Kirli havanın dağılıp yok olacağı bir alan yok. Çöken kirli havayı olduğu gibi soluyoruz. Buda birçok hastalığa neden oluyor. İlçe halkı olarak Doğal gaz hizmetinden faydalanmak istiyoruz. Bunun için çalışmalar başlatılmalıdır. Şimdiden büyük binalar kömürlerini aldılar. Bu kış hava kirliliği daha vahim boyutlara gelecektir.”

‘TÜM HİZMETLERİ HAKKEDİYORUZ’

Kozluk, Beşiri ve Gercüş ilçelerinde başlayan doğal gaz çalışmaları yüzünden ümitlenen vatandaşlar doğal gaz talebinde bulunmaya devam eden Sason halkının tüm hizmetleri hakkettiğini dile getiren vatandaşlar, yetkili kurumların ve vatandaşların doğal gaz konusunda gereken önemi göstermeleri ve çalışmalara başlamaları gerektiğini söyledi. Kış aylarını daha rahat koşullarda geçirmek için ilçeye doğal gaz getirilmesini istiyoruz. En önemlisi de hava kirliliğinin yok olmasıdır. Gelse çok güzel olur. Umutla bekliyoruz.” Diye konuştular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.