Ramanlı: Gazze’nin kurtuluşuna ve siyonistlerin helak oluşuna inşallah hep birlikte şahit olmak istiyoruz

Ankara’da düzenlenen kitlesel etkinliği sonrası konuşan HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, “Hür dünyanın vicdan ehli bütün insanları olarak Gazze’nin kurtuluşuna ve siyonistlerin helak oluşuna inşallah hep birlikte şahit olmak istiyoruz.” dedi.

Ramanlı: Gazze’nin kurtuluşuna ve siyonistlerin helak oluşuna inşallah hep birlikte şahit olmak istiyoruz
Reklam Bloğu
Yayınlama: 01.08.2024
11
A+
A-

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin şehadeti münasebetiyle ikindi namazından sonra Ankara Hacı Bayram Camiinde kitlesel etkinlik düzenlendi.

Etkinlik sonrası HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yaptığı açıklamada, “Bugün Şehid İsmail Heniyye’nin şehadet haberini aldıktan sonra Ankara’daki Milletvekilleriyle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ve kadınıyla erkeğiyle bütün Ankara’da yaşayan insanlarımız Hacı Bayram Camisine geldik. Burada şehidimize dualar ettik. Katil israili siyonizmi lanetledik. Belki dirilişimize, vahdetimize, birliğimize ve gücümüze güç katar umuduyla dualarımızı ve Kudüs’e olan biatımızı yeniledik. Şehid İsmail Heniyye yıllardır Filistin davasını gurbette üstlenmiş dünyanın dört bir tarafında Filistin davasının duyulmasını Filistin davasıyla dayanışma gösterilmesini teminen çok fazla sayıda temaslarda bulundu. Çok fazla faaliyetleri oldu. Şu an muhasara altında olan Filistinli kardeşlerimizin mücahitlerin sesini duyurabilmek onların yardımını temin edebilmek için çok gayret gösterdi. Ve bugün rahmeti Rahman’a kavuştu. Uğradığı saldırı sonucu Tahran’da şehid oldu. Rabbim şehadetini mübarek eylesin.” ifadelerine yer verdi.

Filistin davasının sahipsiz olmadığını bildiklerini aktaran Ramanlı, “Bizler Gazzeli kardeşlerimizin direnişten tek bir adım dahi geri atmayacağından eminiz. Ama bir şeyden daha emin olmak istiyoruz. Mazlumdan yana Müslümandan yana bir duruşa sahip ne kadar insan var. Müslümanlar bu konuda ne kadar duyarlı ne kadar bilinç sahibi ondan da emin olmak istiyoruz. Rabbimizin yardımı yakındır bunu biliyoruz. Rabbimizin yardımı mücahitlerledir. Buna da iman etmişiz. Ama dünyanın geri kalanı üzerine düşeni ne kadar yapıyor. Ne kadar yapabiliyor. Zalime karşı mazlumdan yana tavrını ne ölçüde sergileyebiliyor. İmkânları ne ölçüde seferber edebiliyor. İşte bu soruların cevaplarını arıyoruz. Bu sorulara evet ‘yeteri derecede yapıyoruz’ diyebileceğimiz günlerin hasretini yaşıyoruz. İnşallah İslam ümmeti olarak Müslümanlar olarak hür dünyanın vicdan ehli bütün insanları olarak Gazze’nin kurtuluşuna ve siyonistlerin helak oluşuna inşallah hep birlikte şahit olmak istiyoruz.” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.