Raman Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği: ‘Spor Salonu Etüt Merkezi olsun’

Batman Raman Anadolu Lisesi Aile Birliği üyeleri ve öğrencileri, okullarındaki spor salonunun etüt merkezi olarak kullanılmasını talep etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi. Açıklama, Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Avşin tarafından okundu.

Raman Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği: ‘Spor Salonu Etüt Merkezi olsun’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 21.10.2024
12
A+
A-

Batman Raman Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrencileri, okullarındaki spor salonunun etüt merkezi olarak kullanılmasını talep etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi. Açıklama, Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Avşin tarafından okundu.

Avşin, “Öğrencilerimizin derslerin dışında okulda ders ve etüt yapabilecekleri yeni ortamlar oluşturmak istiyoruz” dedi. Okul aile birliklerinin görevlerinden birinin öğrencilere eğitim ortamları hazırlamak olduğunu vurgulayan Avşin, “Fakat okulun bodrum katı, spor salonu olmadığı halde judo salonu olarak kullanılmaktadır. Bu judo salonu 8 yıldır kullanılmakta ve protokolü sona ermiştir. Okul aile birliği olarak bu protokolün uzatılmasını istemiyoruz. Bodrum katının boşaltılıp 950 öğrencinin hizmetine verilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Yetkililerin taleplerine cevap vermediğini belirten Avşin, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün birçok tesisi bulunmaktadır. Neden kendi tesislerini bırakıp, kız yurdu olan bir lisenin bodrum katını kullanmaktadırlar? Lütfen biraz empati yapsınlar. Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı veliler olarak endişeliyiz. Kız yurdunda 150 kız çocuğu barınmaktadır. Bu nedenle okul aile birliği olarak birçok masrafa girdik. Dış kapıyı değiştirdik, yeni kamera sistemi yerleştirdik ve yeni bir güvenlik kulübesi aldık. 7/24 kızlarımızın huzur ve güvenini sağlamaktayız. Hiçbir yabancı içeri giremiyor. Geçmişte sorun olmadı diye öğrencilerimize sahip çıkmayalım mı? Judo salonuna kimlerin geldiğini bilmiyoruz. Judoya geliyorum diyerek herkes içeri girebilir” dedi. Avşin, “Yetkililerden bir an önce bu judo salonunun boşaltılmasını istiyoruz. Biz aileler olarak, özellikle 11. ve 12. sınıf velileri olarak zamanla yarışıyoruz. Haziran ayında çocuklarımızın hayatını etkileyecek YKS sınavları var. Bizim beklemeye tahammülümüz yok. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. Lütfen sesimize kulak verin” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.