Portatif yüzme havuzuna 1200 öğrenci kayıt yaptırdı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunun bahçesinde kurulan portatif yüzme havuzuna 1200 öğrenci kayıt yaptırdı.

Portatif yüzme havuzuna 1200 öğrenci kayıt yaptırdı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 14.08.2024
13
A+
A-

Haftanın 5 günü uzman antrenörler ve cankurtaranlar gözetiminde eğitim gören çocuklar, bir yandan sıcak havada yüzmenin keyfini çıkarırken, diğer yandan da yüzme öğreniyorlar. Bu yıl il genelinde 13 yüzme havuzuyla hizmet verdiklerini ve kayıtların rekor kırdığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bütün imkânlarını zorladıklarını söyledi.

“VELİLERİMİZ VE HALKIMIZ ÇOK DUYARLI”

‘Velilerimizin ve halkımızın duyarlı oluşu havuzlarımıza rekor başvuruların yapılmasına neden oldu.’ diyen Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk sözlerini şöyle sürdürdü; “Kurum olarak bütün talepleri karşılamaya ve çocuklarımıza yüzme öğretmeye kararlıyız. Bunun için Bakanlığımızın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında havuzlarımıza büyük bir ilgi var. Bütün personellerimizle çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetindeyiz.” İl Müdürü Özperk ayrıca sadece Çok Amaçlı Spor Salonunda 1200 öğrencinin kayıt yaptığını da sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.