Petrolspor Store Online Açılıyor

Batman Petrolspor, resmî ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla online mağaza çalışmalarına başladı.

Petrolspor Store Online Açılıyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 27.08.2024
8
A+
A-

Kulübün marka değerini artırma ve gelir kaynaklarını çeşitlendirme stratejisinin bir parçası olarak hayata geçiriliyor.

TARAFTAR ÜRÜNLERİ HER YERDE!

Kulüp Basın Sözcüsü Cemal Kaya’nın yaptığı açıklamaya göre, Petrolspor Store adıyla hayata geçirilecek olan online mağaza, sadece Batman’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında ve hatta yurtdışında yaşayan tüm taraftarlara hizmet verecek. İlk etapta Forma satışı başlayıp daha sonra forma, atkı, şapka gibi klasik ürünlerin yanı sıra, özel tasarım ürünler de yer alacak.

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Kaya “Taraftarlarımızın kulübe olan bağlılığını ve sevgisini yansıtan ürünlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla online mağaza projemizi başlattık. Bu proje ile kulübümüzün marka değerini artırmayı ve tüm taraftarlarımızı bu platformda buluşturmayı hedefliyoruz. Herkesin Batman Petrolspor ruhunu evinde, iş yerinde ve günlük yaşamında taşımasını arzu ediyoruz” dedi.

TARAFTARLARIN YOĞUN İLGİSİ BEKLENİYOR

Cemal Kaya, online satış portalının açılış tarihinin yakında duyurulacağını ve taraftarların yoğun ilgisini beklediklerini belirtti. Online satış sonrası mağaza konseptini hayata geçirmek için altyapı çalışmalarına hız vereceğiz. Ayrıca, online satış ile birlikte özel indirimler ve kampanyaların da olacağını sözlerine ekledi. “Taraftarlarımızın sabırsızlıkla beklediği bu online mağaza, kulübümüzün her kesimden insanla daha yakın bir bağ kurmasını sağlayacak” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.