Petrolspor Karadeniz’den Lider Döndü

Petrolspor Karadeniz’den Lider Döndü
Reklam Bloğu
Yayınlama: 26.11.2023
98
A+
A-

Batman Petrolspor Karadeniz deplasmanında Amber Çay Eynesil Belediyespor’u 2-0 yendi.

3.Lig 2.Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 12.haftasında Eynesil Belediyespor’a konuk oldu. Eynesil İlçe stadında oynanan karşılaşmada Petrolspor maçın ikinci devresinde bulduğu iki golle galip geldi.

Mutlak galibiyet için sahaya çıkan Batman Petrolspor, Amber Çay Eynesil Belediyespor karşısında maçın ilk devresinde gol bulamadı.

GELİBİYETİ GETİREN GOLLER 2.DEVREDE GELDİ

Maçın ikinci devresinde rakibine göre daha üstün bir oyun ortaya koya Petrolspor sol kanattan atak geliştirdi. Maçın 49.Dk’da sol kanattan ceza alanı içine ortanan topu iyi takip eden golcü Aykut’un vuruşunda top ağlarla buluştu 0-1.

Petrolspor öne geçtikten sonra rakibine karşı daha üşütün bir oyun sergiledi. Maçın 88.Dk’sında kaleci Yusuf Balcıoğlu’nun uzun pasında topla Eren Karadağ sağ kanatta topla buluştu. Ceza alanı içine giren Eren ortasında kaleciden seken topu iyi takip eden Tunç Murat Behram Petrolspor’u 0-2 öne geçirdi.

Maç Batman Petrolspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 12.Haftanın sonunda Batman Petrolspor rakiplerinin puan kaybetmesi ile averajla liderlik koltuğuna geçti. Bir maç eksiği bulunan Batman Petrolspor, Turgutluspor’la aynı puana sahip oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.