Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri değerlendirme toplantısı yapıldı

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri Yöneticileri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleştirildi.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri değerlendirme toplantısı yapıldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 08.10.2024
7
A+
A-

Müdürlük hizmet binasında düzenlenen toplantıya, Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen ve Bilgiye Pala ile Batman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çakan ve ildeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin yöneticileri katıldı.

‘ENGELLİ BİREYLER İÇİN TÜRKİYE’DE BÜYÜK GELİŞİM’

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, engelli bireylerin eğitimi konusunda Türkiye’nin önemli bir mesafe kat ettiğini belirtti. Kurtaran, Türkiye’nin birçok Avrupa ülkesine kıyasla engelli bireyler için daha ileri düzeyde hizmet sunduğunu vurgulayarak, “Mevzuatta yapılan değişiklikler ve sunulan hizmetler, birçok Avrupa ülkesinden çok daha ileri seviyede. Bu başarıda toplumsal duyarlılık büyük bir rol oynuyor.” dedi.

BATMAN’DA 50 REHABİLİTASYON MERKEZİ HİZMET VERİYOR

Kurtaran, Batman’da bulunan 50 rehabilitasyon merkezinin engelli bireylere sadece eğitim değil, psikolojik, sosyal ve fizyoterapik destekler de sağladığını ifade etti. Engelli bireylerin toplumda özel bir yere sahip olduğunu belirten Kurtaran, “Bu vatandaşlarımız özel insanlardır. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz ve geleceği birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.