Organize Sanayi Bölgesi Yolunda Çalışmalara Başlandı

Organize Sanayi Bölgesi Yolunda Çalışmalara Başlandı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 02.08.2024
26
A+
A-

📌Valimiz Ekrem Canalp’ın talimatıyla; Batman Organize Sanayi Bölgesi yolunda güvenliği artırmak amacıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Çöplük Kavşağı – OSB Kavşağı arasında yaya ve araç geçişlerini engellemek, muhtemel kazaları önlemek ve trafik güvenliğini arttırmak amacıyla orta refüj fiziki engel çalışması bugün itibariyle başlatıldı.

📌Valimiz, Batman-Siirt yolu Çöplük Kavşağından, OSB kavşağı arasındaki yolda trafik risklerinin azaltılması ve trafik güvenliğinin artırılarak kazaların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ve yapılacak çalışmaları kamuoyuyla paylaştı.

📌Gazetecilere açıklamada bulunan Vali Canalp; “Batman’da ulaşım ağıyla ilgili bazıları yirmi bazıları da otuz yıldır süren bir talep var. Bu taleplerden bir tanesi Diyarbakır bağlantı yolumuzdu. Duble olmayan yolun çalışmalarıyla ilgili iki yıl önce Karayolları Bölge Müdürümüzle bir açıklama yapmıştık. Şu anda köprüsüyle beraber duble yol çalışmaları devam ediyor. İnşallah bu yılın sonunda köprüsüyle beraber belli kısmı bitmiş olacak. Bu yollardan bir başkası Hasankeyf yoludur. Hasankeyf yolu da 10 yıllardır Batman gündemini meşgul eden bir yol durumundaydı. Bir, bir buçuk ayın sonunda Hasankeyf yolumuzu da ulaşıma duble yol olarak açmış olacağız.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.