Öksüz ve Yetim Çocuklara çalışma odası takımı hediye edildi

Kozluk ilçe Kaymakamı Ekrem Güngör öksüz ve yetim çocuklara karne ve bayram hediyesi verdi.

Öksüz ve Yetim Çocuklara çalışma odası takımı hediye edildi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 20.06.2024
7
A+
A-

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün başlattığı “Bizim Çocuklarımız ” projesi kapsamında İlçemizde ikamet eden 3294 Sayılı Kanun kapsamında yer alan öksüz ve yetim olup muhtaç durumda olan çocukların  eğitim ve sosyal yaşam kalitelerini arttırmak maksadıyla Kaymakamımız tarafından Öksüz ve Yetim çocuklarımıza mektup yazılmış olup çocukların ihtiyaçları evlere de gidilerek tespit edildi. Tespit kapsamında çocuklara çalışma odası takımı hediye edildi.

BİZİM ÇOCUKLARIMIZ PROJESİ

Proje ile ilgili Kaymakam Güngör şunları aktardı; “Kaymakamlığımız koordinasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelimiz ile ilçemiz genelinde anne veya babası olmayan, ilkokul, ortaokul ve liseye giden muhtaç öğrencilerimizi belirledik. Yapılan çalışmalar sonrası öğrencilerimizin ihtiyaçları evlere gidilerek tespit edildi. Genel olarak öksüz ve yetim çocuklarımızın oda takımı, masa, sandalye, yatak, dolap ihtiyaçları olduğunu belirledik. Çocuklarımızın daha rahat ortamlarda çalışmalarına imkân sağlamak için onlara oda takımı aldık ve hatıra kalması için bir mektup yazdık. Onların ihtiyacını karşılayıp, devletin şefkatli yüzünü gösterebildiysek ne mutlu bizlere.” dedi.

Kaymakam Ekrem Güngör; bu anlamlı projeye destek veren Kozluk SYDV Mütevelli Heyeti üyelerine, daire amirlerimize, öğretmenlerimize, muhtarlarımıza, sahada tespitleri yapan ve koordine eden SYDV Müdürüne ve fedakar vakıf personellerimize teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.