Öğreticilere Yaz Kur’an Kursu hizmet içi eğitim semineri

Batman Müftülüğü tarafından Din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerine yönelik “Yaz Kur’an Kursu Hizmet içi Eğitim Semineri” düzenlendi.

Öğreticilere Yaz Kur’an Kursu hizmet içi eğitim semineri
Reklam Bloğu
Yayınlama: 28.06.2024
27
A+
A-

Batman İl Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları” kapsamında yaz Kur’an kurslarının daha etkin ve verimli olması amacıyla yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

KURSLAR 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Necat Nasıroğlu Külliye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde konuşan Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, 2024 yılında tek dönem halinde gerçekleştirilecek kursların 1 Temmuz’da başlayıp, 16 Ağustos’ta sona ereceğini belirtti.

KURSLAR 16 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Müftü Durmuş, yaz Kur’an kurslarının, öğrencilerde sorumluluk, fedakarlık, yardımlaşma, saygı, zaman yönetimi, empati kurma gibi değerlerin geliştirilmesine katkı sağladığını ifade ederek, Yaz Kur’an kurslarının tüm öğretici ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Daha sonra kürsüye gelen Batman Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Okan “Mahremiyet ve istismar”, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Nedim Yılmaz “Sınıf Yönetimi”, Gençlik Lideri Gökhan Aytekin “Din Eğitiminde Drama” ve Eğitmen Bünyamin Çetin “İlk Yardım” konularında seminer verdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.