Betül Fırat’ın 9. Eseri “Şair Rıhtımında Şiirler” Raflarda

Ödüllü yazar ve şair Betül Fırat, dokuzuncu eseri “Şair Rıhtımında Şiirler” ile okurların karşısına çıkıyor. ARETE Yayınları tarafından yayımlanan bu yeni şiir kitabı, Fırat’ın duygularını ve bestelenen güftelerini içeriyor.

Betül Fırat’ın 9. Eseri “Şair Rıhtımında Şiirler” Raflarda
Reklam Bloğu
Yayınlama: 19.07.2024
16
A+
A-

Fırat, şiirlerinin kalbinden gelen duyguları yansıttığını belirterek, “Şiir, insanların birbirlerine dokunmasının en iyi yoludur. İnsanlar hissettikçe güzeldir ve var olurlar.” dedi. İlk kitabı “Mavinin Fecri” 2020’de yayımlanan Fırat, ardından “Mihrinin Hicranı”, “Heybemden Dökülen Öyküler”, “Siyah Şapkalı Adam”, “Derin Mevzu, Konuşacaklarımız Var”, “Kayıp Lapis Lazuli”, “Öykü Muhiti” ve “Ay Işığında Hikayeler” ile okurların beğenisini kazandı. Bazı eserleri ikinci baskıya geçti.

FIRAT, GENİŞ BİR OKUYUCU KİTLESİNE ULAŞMIŞ DURUMDA

Fırat, şiirin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak, kitaplarına kare kodlar ekleyerek okurlarının eserlerine ulaşmasını sağladığını ifade etti. Fırat, edebiyat ve sanat hayatına köşe yazarlığı ve güfte yazarlığı yaparak devam ediyor. Yeni projelerle edebiyata katkı sunmaya devam etmek isteyen Fırat, geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmış durumda.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.