Nasıroğlu, sağlık personeli sayısını artırarak güçlendireceğiz

Batman’da Aile Sağlık Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Fatih mahallesinde hizmete giren  Sağlık Merkezi’nde 5 hekim ve 3 hemşire görev yapacak.

Nasıroğlu, sağlık personeli sayısını artırarak güçlendireceğiz
Reklam Bloğu
Yayınlama: 06.09.2024
13
A+
A-

Merkez de; muayene odası, bebek emzirme odası, gebe izleme odası, aşılama bebek çocuk izleme, müdahale odası ve küçük cerrahi müdahaleler gibi koruyucu sağlık hizmetleri verilecek.

SAĞLIK MERKEZİNDE 5 HEKİM VE 3 HEMŞİRE GÖREV YAPACAK

Tören de konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 5 Aile Hekimliği Birimi barındıran ve 5 hekim ile 3 hemşirenin görev yapacağı Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere toplandıklarını söyledi. “Batmanımızda, Eğitim ve Araştırma Hastanemizle, İluh Devlet Hastanemizle, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizle, il ve ilçelerimizdeki Aile Sağlığı Merkezleri ile sağlıkta adeta  devrim gerçekleştirdik” diyen Nasıroğlu, son atamalarda Batman’a Sağlık Bakanlığı tarafından 94 tabip ve 11 uzman tabip olmak üzere 105 hekim atamasının yapıldığını aktardı.

‘VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEKLE GÖREVLİYİZ’

Sağlık personeli sayısını güçlendirip arttırmaya devam edeceklerinin altını çizen Nasıroğlu, “Bizler vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermekle görevliyiz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Fatih Aile Sağlığı Merkezimiz; Fatih Mahallesi,  Şafak Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Belde Mahallesi  ve Cudi Mahallesine hizmet verecektir. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Açılış konuşmalarının ardından davetlilerin katılımı ile toplu kurdele kesimi yapıldı. Törene Vali Ekrem Canalp, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, kamu kurum müdürleri, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu ve vatandaşlar katıldı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.