Nasıroğlu, LGS birincisi Cemre Taşan ile bir araya geldi

‘Gençlere desteğimiz her zaman sürecek’

Nasıroğlu, LGS birincisi Cemre Taşan ile bir araya geldi
Reklam Bloğu
Yayınlama: 17.07.2024
34
A+
A-

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Liselere Geçiş Sistemi Sınavı’nda 500 tam puan alarak Türkiye birinci olan Cemre Taşan ve öğrencilerle  buluştu.

Türkiye birincisi Taşan’ı tebrik edip sohbet eden Nasıroğlu, Taşan’a kitap hediye edip altınla ödüllendirdi. Gösterdiği başarıdan dolayı öğrenciye, ailesine ve başarısında emeği olan öğretmenlerine teşekkür eden Nasıroğlu, gençlere desteğinin her zaman süreceğini söyledi. Batman’da Türkiye birincisi çıkmanın gurur verici olduğunu ifade eden Nasıroğlu, sohbet ettiği gençlere tavsiyeler de bulundu.

‘BAŞARI SEVİYESİYLE YETİNMEYİN’

Nasıroğlu, “İsteğimiz şehrimizde okuyan, kendini geliştiren, üreten ve iyi bir noktaya gelen öğrencilerimizin sayısının artmasıdır. Siz kıymetli gençlerimizin geleceği için yapacağımız çok hizmet var. Sizler de bulunduğunuz  başarı seviyesiyle yetinmeyin. Çalışmalarınızı hızlandırıp her zaman vites yükseltin. Sürekli kendinizi geliştirin. Gençlik, insan ömrünün en kıymetli hazinesi, hayatının bahar mevsimidir. Gençlik hiç şüphe yok ki gidecek. Yaz güze ve kışa yer vermesi gibi gençlik dahi ihtiyarlığa ve ölüme değişecek.  Bu sebeple en hayırlı genç dünya ve ahireti için çalışıp hayırlı işlerde bulunandır.  Dünya ve ahiretinizi mutluluğa dönüştürecek eylem ve çalışmalarda bulununuz.  Kendinizi rahat ve mutlu hissetmeniz için bizler çalışıyoruz. Ne olur sizler de çalışın.  Sizlerin enerjisi motivasyonumuzu artırıyor.” Diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.