Nasıroğlu, Bir Kalp, Bin Umut Derneği’ni ziyaret etti

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkan vekili Temim Orhan ve diğer parti yetkilileriyle birlikte dün Bir Kalp Bin Umut Derneğini ziyaret ederek Başkan ve yöneticilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Nasıroğlu, Bir Kalp, Bin Umut Derneği’ni ziyaret etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 01.07.2024
17
A+
A-

Dernek Başkanı Veysi Mercimekçi ve platform yöneticileri tarafından karşılanan Milletvekili Nasıroğlu’na Başkan Veysi Mercimekçi, faaliyetleriyle ilgili sunum yaptı. Kendi çalışmaları dışında ilde görülen aksaklıkları da aktaran Mercimekçi, bu sorunların çözümü için vekilden destek istedi.

‘EL ELE VEREREK BU ŞEHRİ KALKINDIRMALIYIZ’

Daha sonra konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Bir Kalp, Bin Umut Derneğinin çalışmalarından etkilendiğini ve herkesten bu tür başarılı çalışmalar yapmalarını beklediklerini ifade ederek “Söylediklerinizden çok etkilendim, binlerce ihtiyaç sahibine ulaşmak ve onları sevindirmek önemli bir hizmettir, bu nedenle hepinizi kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Keşke bütün Dernek ve STK’lar sizin yaptığınız çalışmalar gibi güzel şeyler yapsa ve halkımızın sorunlarını asgariye indirse. El ele vererek bu şehrin kalkınması ve daha müreffeh olması için çok çalışmamız lazım. Bir Kalp Bin Umut Derneğini ve sizleri kutluyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.