Muzzafer Nasıroğlu ‘Batman bizim çıkış ve yükseliş noktamızdır’

Gazetemiz sahibi Nimet Dal’ın Fernas şirketler topluluğu genel merkezinde ziyaret ettiği iş İnsanı Muzaffer Nasıroğlu Batman’a yeni kazanımlar sağlanması ve Petrolspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Muzzafer Nasıroğlu ‘Batman bizim çıkış ve yükseliş noktamızdır’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 28.07.2024
87
A+
A-

Hayırsever iş insanı merhum Necat Nasıroğlu tarafından 1982 yılında kurulan FERNAS, Orta Doğu, Güney Asya, Türki Cumhuriyetleri ve Türkiye’de önemli yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Son yıllarda özellikle Enerji üretimi, şehir içi doğal gaz dağıtımı, sanayi, madencilik, oto yol,  gıda ve turizm sektöründe büyük başarılar elde eden Fernas şirketler topluluğu yönetim kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu Batmana yeni yatırımlar ve Petrolspor’a destek konusunda gazetemiz sahibi Nimet Dal’ın sorularını cevapladı.

PETROLSPOR’A 120 MİLYON TL DESTEK

Petrolspor’un ikinci lige çıkmasında önemli katkılarının olduğunu belirten iş insanı Nasıroğlu, Batman şehrimizin önemli bir değeri olan takımımızın 1. Lige çıkması için desteklerinin devam edeceğini söyledi. Nasıroğlu “Petrolspor’a Fernas olarak  120 milyon TL destek sunacağız. Bu takım Batmanımızın gururudur. Herkesin başarısı içim imkanlar ölçüsünde destek olması gerekir. İleriye dönük kalıcı  ekonomik  kaynaklar oluşturulması gerekir. Taraftarımızın sezon boyunca takımını desteklenesi ve en centilmen taraftar seçilmesi en büyük arzumuzdur. Ayrıca Petrolspor’un altyapısına da çok önem vermekteyiz” dedi.

BATMANA YENİ YATIRIMLAR YOLDA

Batmanın Fernas’ın çıkış ve yükseliş yeri olduğunu belirten Nasıroğlu “Batmandan kopmamız mümkün değildir. Batmanda faaliyet gösteren fabrikalarımızdan biri olan Fernas gıda kısa sürede Türkiye’de marka haline geldi. Bu alandaki başarımızı başka alanlarda da sürdürerek Batman’a değer katma düşüncelerimiz bulunmaktadır. Özelikle  sağlık alanında yatırımlar yapma gibi planlarımız var. İnşallah bu projeleri hayata geçirerek Batmanı Bölgenin sağlık üssü yapacak hamleler gerçekleştireceğiz.”

ÇİMENTO ÜRETİMİNDE FERNAS İDDİALI

Batmanda ki Çimento öğütme tesisi Ferçim’in yanısıra, geçen sene Sabancı şirketler topluluğundan satın alınan Niğde Entegre Çimento Fabrikası, Kayseri Entegre Çimento Fabrikası ve Ankara Çimento Öğütme Tesislerin de kısa sürede başarı elde ettiklerini belirten Nasıroğlu “Çimento üretiminde de fernas kısa sürede önemli başarılar elde etti. Bu alanda da her gün daha iddialı duruma gelmekteyiz” Dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.