MUHTARLAR SORUNLARINI EŞ BAŞKAN SÖNÜKE İLETTİ

Batman Belediye Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK, 5 Yıllık stratejik plan çalışmaları kapsamında yapılacak plan, proje ve çalışmalara yerel dinamikleri dahil etmek amacıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

MUHTARLAR SORUNLARINI EŞ BAŞKAN SÖNÜKE İLETTİ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.07.2024
18
A+
A-

Belediye Konferans Salonunda yapılan toplantıya Belediye Eş Başkanımız Gülistan SÖNÜK, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem DEMİR SEVİM, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile muhtarlık dernek başkanları yer aldı.

Toplantıda mahalle muhtarlarına hitaben konuşan Belediye Eş Başkanımız SÖNÜK, Mahallelerimizin temsilcileri olan muhtarlarımız, mahallelerindeki sorunları bilen gören kişilerdir, bizde 5 yıllık stratejik planımızı oluştururken muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili sorun, görüş ve taleplerini alarak çalışmalarımıza dahil etmeyi amaçlıyoruz. Belediye hizmet birimlerimizin mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla ilgili elektrik, doğalgaz ve internet sağlayıcısı kurumlarla görüşerek ortak çalışma konusundaki toplantılar gerçekleştirdik. Mahalle muhtarlarının bize gelen talepleri var ama tasarruf tedbirleri nedeniyle bazı taleplere cevap verme konusunda bizim de elimiz kolumuz bağlanmış durumda. Mahallelerimizdeki temizlik konusun özen gösteriyoruz. Personel eksikliğine rağmen, temizlik personeli arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sayesinde Batman, temizlik konusunda sayılı iller arasında yer alıyor” dedi.

Toplantıya katılan mahalle muhtarlarının mahalleleriyle ilgili şikayet ve taleplerini dinleyen Belediye Eş Başkanı SÖNÜK, taleplerin yerine getirilmesi konusunda birim müdürlerinden çalışma yapmalarını istedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.