Müdür Kurtaran’dan okul ziyaretleri

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde Muhammed Şehmus Ersöz Ortaokulu ve Necip Fazıl Ortaokulu’nu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Müdür Kurtaran’dan okul ziyaretleri
Reklam Bloğu
Yayınlama: 10.09.2024
12
A+
A-

Yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde gerçekleşen İlköğretim Haftası etkinliklerinin ardından Müdür Kurtaran, Muhammed Şehmus Ersöz Ortaokulu ve Necip Fazıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürümüz; okullarda yapılan yenilikleri, öğrencilerin eğitim süreçlerini ve öğretmenlerin katkılarını değerlendirdi. Yeni eğitim yılının hem öğrenciler hem de eğitimciler için verimli geçmesini dileyen İl Müdürümüz, öğretmenlerin bu süreçteki kritik rolüne dikkat çekti.

TEKNOFEST ATÖLYESİNİ İNCELEDİ

İlk olarak Muhammed Şehmus Ersöz Ortaokulu’na yapılan ziyaretle başlayan programda, Müdür Kurtaran, okulun çeşitli bölümlerini ziyaret etti. Müdür Kurtaran; Teknolojiye ve inovasyona yönelik eğitimlerin verildiği TEKNOFEST Atölyesi, öğrencilerin spor faaliyetlerine katılmaları için modernize edilen spor salonu ve müzik eğitimi verilen sınıfları ziyaret etti. Okul Müdürü Şehmus Aslan’dan bu bölümlerde yapılan çalışmalar ve gelecek projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Sınıflarda yapılan kısa sohbetler sırasında öğrencilere yeni eğitim öğretim yılı için başarı dileklerinde bulunan İl Müdürümüz, onların öğrenme süreçlerine katkı sağlamak için her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.

ÖĞRETMENLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Öğrenci ziyaretlerinin ardından öğretmenlerle de bir toplantı yapan Müdür Kurtaran, bu buluşmada eğitimin temel felsefesi olan “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”ne vurgu yaptı. Eğitimin sadece bilgi aktarmaktan öte, çocukları ve gençleri ahlaki ve entelektüel olarak geliştiren bir süreç olduğunu ifade etti. Müdür Kurtaran, öğretmenlerin bu süreçte “yetkin ve erdemli bireyler” yetiştirme sorumluluğunu üstlendiğini belirterek, bu hedefe ulaşmak için öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.