Minik Öğrencilere Polislik Mesleği anlatıldı

Atatürk İlkokulu 3/B Sınıfı öğrencilerine, Meslek Tanıtım Etkinlikleri kapsamında polislik mesleği hakkında bilgi verildi.

Minik Öğrencilere Polislik Mesleği anlatıldı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 30.05.2024
47
A+
A-

Atatürk İlkokulu 3/B sınıfı öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Mehmet Ayaz Sayık öğrencimizin velisi polis memuru Mehmet ve arkadaşları; miniklere, polis mesleğinin tanıtımı, görevleri, sorumlulukları, görev bölümleri ve basit trafik kuralları ve polis araç, gereçlerinin tanıtımı anlatıldı. Öğrencilerin tanımadıkları kişiler ile konuşmamaları, okuldan tek başına ayrılmamaları, cadde üzerinde oyun oynamamaları ve araçların ön koltuklarına oturmamaları gibi güvenli yaşam için dikkat etmeleri gereken temel kurallar hakkında bilgiler verdi.

‘FEDEKARLIK GEREKTİREN BİR MESLEK’

Akçay “Polislik mesleği severek yapılması gereken ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu dile getiren polis memuru velimiz Mehmet SAYIK ve polis memur arkadaşlarına program sonunda Öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, getirmiş olduğu pasta ve meyve sularını afiyetle yediler.Çocuklarımızın sevindirmesi için getirmiş olduğu pasta, meyve suyu ve hediyeler için velimize teşekkür ederiz.”dedi. Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay “Çocuklara polislik mesleği tanıtıldı ve polislerle ilgili farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Çocuklara yönelik yapılan bu söyleyişler, onların erken yaşlarda polis amcalarına olan güvenlerini pekiştirmeyi ve meslek hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamayı amaçladık” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.