‘Milyonlarca genç sokaklarda işsiz, güçsüz dolaşıyor’

‘Milyonlarca genç sokaklarda işsiz, güçsüz dolaşıyor’
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.07.2024
19
A+
A-

Saadet Partisi Batman İl başkanlığı, Temmuz ayı İl Divan toplantısını gerçekleştirdi. İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Milko kuruluşlarının katıldığı toplantıda, İl Başkanı Mehmet Fırat Türkiye’deki gündemi değerlendirdi.

İl Başkanı Mehmet Fırat burada yaptığı konuşmada “Yirmi üç yıldır bu ülkenin başına bir karabasan gibi çöken AKP iktidarı Türkiye ye açlık, sefalet, işsizlik ve adaletsizlikten başka hiç bir şey vermemiştir… Milyonlarca genç ve üniversite mezunu sokaklarda işsiz, güçsüz dolaşırken, bu devletin kasasından üç maaş, beş maaş alan soysuzlar sefahat içinde yaşamaktadır. Yirmi üç yıl evvel iktidara gelmek için insanlara adalet vadeden bu iktidar, yirmi üç yıl sonra Türkiye’de Adaletsizliği zirveye çıkarmıştır.

‘EMEKLİYE 2.500 TL ZAMMI REVA GÖRÜYOR’

Adaletin olmadığı yerde zulüm, yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet ve her türlü ahlaksızlık vardır. İşte bu yüzden bugün Emekliyi, işçiyi, esnafı, köylüyü sefalete sürükleyen bu iktidar, zengini daha zengin yaparken, fakirin ve dar gelirlinin hayatını söndürmüştür. Tasarruf tedbirleri savsataları ile toplumun aklı ile alay eden bu iktidar, Sarayın masraflarına, devletin hazinesini boşaltan yandaş müteahhitlere, dernek ve vakıflara aktarılan milyon dolarlara kimse gıkını bile çıkartamamaktadır. Adaletten, merhametten dem vuran bu iktidar, vekillere kırk bin, Maliye Bakanına kırk beş bin zam yaparken, emekliye 2.500 tl zammı reva görüyor ve buna da Adalet diyor. Bu toplum bu yalanlara artık inanmıyor. 31 Mart seçimlerinde değişime evet diyen bu mazlum halk, gelecek seçimde bu işi bitirecektir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.