Milletvekili Nasıroğlu ve Vali Canal Hasankeyf MYO’yu ziyaret etti

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun ziyaret ettiği Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Kampüsünde yapılan çalışmalar ile Hasankeyf Uygulama Otelinde Verilen Hizmetler Ele Alındı.

Milletvekili Nasıroğlu ve Vali Canal Hasankeyf MYO’yu ziyaret etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 22.08.2024
20
A+
A-

Batman Valisi Ekrem Canalp ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Kampüsünü ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette; Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Hasankeyf Belediye Başkanı Hamit Tutuş, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, il-ilçe protokolünden yetkililer ve Hasankeyf Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları da hazır bulundu.

HASANKEYF UYGULAMA OTELİNDE VERİLEN HİZMETLER ELE ALINDI.

Vali Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet tarafından Kampüs alanında bulunan kız ve erkek öğrenci yurt binaları, Sosyal Tesis Binası, Hasankeyf Uygulama Oteli ve derslikler gezildi.  Ziyaretin ardından Hasankeyf Uygulama Oteli’nin Toplantı Salonuna geçen heyet, Kampüs alanında yapılan incelemeleri değerlendirdi. Toplantıda, Hasankeyf’teki eğitim ve sosyal alt yapı yatırımlarının bölgenin gelişimine sağlayacağı katkılar değerlendirildi, Hasankeyf’in turizm potansiyelinin geliştirilmesi için yapılacak çalışmalar ele alındı.

‘ÖĞRENCİLERİN BARINMA SORUNLARI ÇÖZÜLECEK’

Kampüs alanındaki imkân ve öğrencilere sunulan hizmetler hakkında Rektör Demir’den bilgi alan Vali Canalp, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı başlamadan önce alınacak tedbirlere değinerek öğrencilerin barınma ve ulaşım problemlerini çözmek için çalışma başlattıklarını kaydetti. Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hasankeyf’in turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve alt yapı sorunlarının çözülmesi için çalışmalara devam edildiğini vurgulayarak Hasankeyf Meslek Yüksekokulu ve Hasankeyf Uygulama Oteli bünyesinde yapılan faaliyetlerde Üniversite çalışanlarına başarı diledi. Rektör Demir ise Hasankeyf Meslek Yüksekokulunda Aşçılık programının öğrenci almasının ardından Pastacılık ve Ekmekçilik programının da 2024-YKS Tercih Kılavuzunda yer alarak öğrenci almaya başladığını ve her iki programın mezun istihdam oranlarının yüksek olduğunu dile getirerek Batman Üniversitesi olarak Hasankeyf’in her türlü potansiyelinin geliştirilmesinde etkin olarak katkı vermek istediklerini aktardı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.