Milletin Zaferi’nin 8. Yıl dönümünde Kozluk tek yürek

Kozluk ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümü nedeniyle Milli Birlik Ve Demokrasi Günü ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Milletin Zaferi’nin 8. Yıl dönümünde Kozluk tek yürek
Reklam Bloğu
Yayınlama: 16.07.2024
9
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde; 15 Temmuz Milletin Zaferi’nin 8. yıl dönümü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program; Kur’an-ı Kerim tilaveti, 15 Temmuz hain darbe girişiminin aşamalarını ve darbeye karşı şehitlerimizin, gazilerimizin ve milletimizin kahramanlıklarını ve direnişini gösteren sinevizyon gösterileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa seslenişleri, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 250 kahramanımızın sinevizyon gösterimi, şiir ve müzik dinletileri  ile devam etti.

‘MİLLETİMİZ İMANIYLA KARŞI ÇIKTI’

Günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Kaymakam Ekrem Güngör: ‘’Milletimiz bir Temmuz akşamında, yüreklerinin tam ortasına dayanan namlulara, imanıyla karşı çıktı. Kimi şehrin herhangi bir yerinde gençliğini bıraktı kimi tankların altında ezildi, kiminin üzerine bombalar yağdı, kimi arkada gözü yaşlı bir eş ciğeri yanan bir baba ve çocuk bıraktı. Hepsi meydanlarda, gücü zulme alet edenlerin karşısına, al yıldızlı bayrak gibi dikildi. 15 Temmuz bize şu hakikati bir kez daha gösterdi: Bu millet cesur, kahraman, hürriyetine canı pahasına sahip çıkan bir millettir. ” dedi. Konuşmaların ardından gece geç saatlere kadar devam eden program, saat 00.13’te tüm camilerde selaların okunması ile son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.