MHP İl Başkanı Çetin’den İş insanı Taner Hamidi’ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, gün boyu süren programlarının ardından İş İnsanı Taner Hamidi’yi çalışma ofisinde ziyaret etti.

Yayınlama: 05.03.2026
6
A+
A-

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Çetin, memlekete hizmet etmiş isimlerden merhum Ataullah Hamidi’nin oğlu Taner Hamidi ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Batman’ın gelişimi ve kente hizmet etme sorumluluğu üzerine sohbet edildi.

ÇETİN: ORTAK PAYDAMIZ BATMAN’A HİZMETTİR

Batman’ın ortak payda olduğunu vurgulayan Çetin, “Ortak paydamız güzel memleketimiz Batman’dır. Bu güzel şehre hizmet etme gayreti hepimizin en büyük sorumluluğudur. Güzel şehrimizin güzel insanları için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Çetin ayrıca, nazik misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için Taner Hamidi’ye teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.