*MERHUM LÜTFİ KİBİROĞLU KABRi BAŞINDA DUALARLA ANILACAK

***HERKESİN SEVGİ, SAYGI GÖSTERDİĞİ, ÖRNEK VE ÖZLENEN BİR İNSANDI

*MERHUM LÜTFİ KİBİROĞLU KABRi BAŞINDA DUALARLA ANILACAK
Reklam Bloğu
Yayınlama: 15.10.2024
11
A+
A-

Yedi yıl önce vefat eden Eminönü Eski Belediye Başkanı veCansuyu Derneği Kurucularından olan, aynı zamandauzun yıllar Cansuyu Derneği İstanbul Temsilciliği görevini sürdüren Lütfi Kibiroğlu, perşembe günü ikindi namazına müteakip, İstanbul Merkezefendi Mezarlığında bulunankabri başında düzenlenecek programla anılacak. Bir iyilik, cömertlik, nezaket abidesi olarak bilinen dava adamı ve nerdeyse her kesim tarafından hayırlaanılan Merhum Kibiroğlu için düzenlenecek programa Cansuyu Genel Başkanı Mustafa Köylü, Cansuyu İstanbul Temsilciliği, Cansuyu Derneği gönüllüleri, merhumun dava arkadaşları, ailesi ve sevenleri katılacak. Düzenlenecek anma programında Kibiroğlu, dualar, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve konuşmacıların aktaracakları hatıralarıyla yad edilecek.

Düzenlenecek anma programına ilişkin açıklamada bulunan Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, Merhum Lütfi Kibiroğlu’nun Cansuyu Derneğininkuruluşunda yer alan ilk kişilerden birisi olduğunu, vefat edinceye kadar çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürdüğünü vurguladı. Yedi sene önce Lütfi Kibiroğlu’nu Rahmet-i Rahman’a uğurladıklarını duygulanarak anlatan Köylü, “Allah mekânını cennet, makamını âli etsin İnşallah” dedi.

LÜTFİ KİBİROĞLU AĞABEYİ ÖZLÜYOR VERAHMETLE YAD EDİYORUZ

Yedi yıl önce Hakka yürüyen yol arkadaşını, “Lütfi Kibiroğlu ağabeyimiz, artık eşi benzeri zor bulunan takımdan ve o takımın son temsilcilerindendi” ifadeleriyle anlatan Köylü, konuşmasınaşöyledevam etti:

“Öyle vefakâr, öyle fedakâr, dost canlısı, öyle diğer gamlı insanları gün geçtikçe bulmak zorlaşıyor. Onları insanlar arasında bulursak eğer mutlaka kıymetini bilmemiz gerekir. Çünkü o insanların nesli her geçen gün yavaş yavaş tükeniyor. Lütfi ağabeyimiz de herkes tarafından sevilen, sayılan, özlenen ve herkesin çalışmalarını taktir ettiği bir ağabeyimizdi. Her yıl onu arıyoruz,özlüyoruz,anıyoruz,yeniden rahmetle yad ediyoruz; Onun için dualar ediyoruz. Cenab-ı Hakkona rahmetiyle muamele etsin; makamını âli eylesin ve cennetine koysun” diye dualar ediyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.