“Vatandaşı Mağdur Etmeyin, İlanı iptal edin, Personel Alımını Uygun Şartlarda Yeniden Açın”

Batman Belediyesinin personel alımı sürecinde yaşanan tartışmalar üzerine hemşehrimiz Mersin milletvekili Mehmet Emin Ekmen bir açıklama yaparak iptal çağrısında bulundu. 

“Vatandaşı Mağdur Etmeyin, İlanı iptal edin, Personel Alımını Uygun Şartlarda Yeniden Açın”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 11.07.2024
21
A+
A-

Ekmen “Batman Belediyesi’nin 122 kişilik personel alım ilanı sürecinde yaşananlar, ne yazık ki birçok vatandaşımızın mağduriyetine sebep olmuştur. Başvurular için sadece birkaç saatlik süre tanınması, halkımızın bu sürece eşit ve adil bir şekilde katılabilmesini engellemiştir.” Dedi.

‘BATMAN HALKI BU ADALETSİZ UYGULAMAYI HAK ETMİYOR’

Kimsenin süreci sahiplenmediğini belirten Ekmen “Bir günlük ilan süresinin nerden kaynaklandığı tartışmaları üzerine Batman Valiliği de yaptığı açıklamayla sorunun eksik evrakların tamamlanmasından kaynaklandığını belirtmiştir.” Ekmen son olarak “Sorun neden ve kimden kaynaklanırsa kaynaklansın mağdur olacak olan vatandaştır. Bu nedenle, bu ilanın iptal edilmesi ve yeniden ilana çıkılarak başvuru süresinin daha makul bir süreye uzatılması gerekmektedir. Batman halkı bu adaletsiz uygulamayı hak etmiyor. Hak yerini bulmalı ve ilan yeniden açılarak vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmelidir.” Sözleriyle iptal çağrısında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.