MASAL GİBİ DÜĞÜN – BORAN VE TÜRKAY ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman’ın tanınan İş İnsanlarından M. Veysi Boran’ın kardeşi Erhan Boran, yapılan görkemli düğün töreniyle Nilay Türkay ile hayatını birleştirdi.

MASAL GİBİ DÜĞÜN – BORAN VE TÜRKAY ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ
Reklam Bloğu
Yayınlama: 08.09.2024
309
A+
A-

Ramada Otelde gerçekleşen düğün merasimine Ak parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Eski siyasetçi ve eski milletvekili Kutbettin Hamidi, Yörenin tanınan kanaat önderlerinden iş insanı Bahri Müjdeci, Hamidi Ailesi, Batman’ın Tanına Esnaflarından Türkaylar İş dünyası,  Avukatlar, şehir dışından gelen davetlilerin yanı sıra çok sayıda seçkin bir davetli katıldı.

DÜĞÜNE ÇOK SAYIDA SEÇKİN BİR DAVETLİ KATILDI

Yoğun ilgi gören Düğün töreninde Damadın abesi M. Veysi Boran ve kardeşleri gelen misafirleri kapıda karşılayarak tek tek yakından ilgilendi. Genç çift için Ramada Otelde yapılan Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Genç çiftin takı töreni ardından Diyarbakır’dan getirilen ünlü sanatçılar, yöremizin sevilen oyunlarından halay, delilo ve çifte teli ile gelen davetliler gönüllerince oynadı. Batman Demokrat haber gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Boran ve Türkay ailelerini tebrik ederiz

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.