Muhammed Orhan, 19 gün boyunca bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Hakkında “Toplantı ve Yürüyüşler Kanununa muhalefet” ve “Örgüte üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işleme” iddialarıyla soruşturma açılmıştı.
Mahkeme, Orhan hakkındaki iddialar nedeniyle yürütülen soruşturma sonucunda takipsizlik kararı verdi. Bu karar, kamuoyunda “gülen çocuk” olarak tanınan Orhan’ın serbest kalmasıyla birlikte dikkat çekti. Orhan’ın durumu, sosyal medya ve haberlerde geniş yankı buldu.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada hukuk fakültelerinin kontrolsüz şekilde açılmasını eleştirdi.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa, 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü' nedeniyle yaptığı açıklamada, çölleşme ve toprak kaybının ülkemiz ve bölgemizin yakın geleceğini tehdit ettiğini söyledi.
Siyaset dünyasında önemli görevlerde bulunan Hasan Doğan, çarpıcı yorumları ve dikkat çekici analizleriyle merak konusu oldu. Peki, Hasan Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Hasan Doğan’ın hayatı ve biyografisi.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Halk TV ekranlarında CHP İstanbul İl Kongresi sürecine dair alınan yargı kararlarını ve Türkiye’de seçimli demokrasiyi hedef alan uygulamaları değerlendirdi.