Mahalle buluşmalarıyla sorunlar çözülüyor

Mahalle buluşmalarıyla sorunlar çözülüyor
Reklam Bloğu
Yayınlama: 14.09.2023
117
A+
A-

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in, ‘Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm’ mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın 10’uncusu Belde mahallesinde gerçekleşti.

Asrı Saadet  Taziye Evi’nde gerçekleşen mahalle buluşmasına Vali  Ekrem Canalp, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, kamu kurum müdürleri, mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı Cihan Akburak katıldı. Vali Canalp, altyapı, üstyapı, imar, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi konularla ilgili olarak mahalle sakinlerinden gelen taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili birim amirlerine talimat verdi.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ İHALEYE ÇIKARILIYOR

Belde mahallesinde inşa edilecek Engelsiz Yaşam Merkezi ile ilgili konuşan Vali Canalp, “Yakın zamanda da inşallah burası, ihalesini gerçekleştireceğimiz yer olacak. Burası bir bina olarak hizmet verecek ve 7 ayrı engelli branşı için, yani görme engelliler için ayrı, işitme engelliler, bedensel engelliler için ayrı olacak şekilde, her bir 7 ayrı engelli gurubundaki bütün engellilerimize hizmet verecek bir bina inşa edeceğiz. Dolayısıyla bu alan tabii sadece bir binadan ibaret olmayacak. Etrafındaki yeşil alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla beraber olacak” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.