LGS Tercih Danışma Merkezlerini ziyaret etti

LGS Tercih Danışma Merkezlerini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, devam eden tercih hizmetleri hakkında görevli Rehber Öğretmen/Psikolojik danışmanlardan bilgi alıp öğrenci ve velilerle hayırlı olsun dileğinde bulundu.

LGS Tercih Danışma Merkezlerini ziyaret etti
Reklam Bloğu
Yayınlama: 13.07.2024
21
A+
A-

Ziyaret ettiği Tercih Danışma Merkezlerindeki rehber öğretmenlerden tercih süreci hakkında detaylı bilgi alan Müdür Kurtaran, öğrencilerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olan tüm rehber öğretmenlere ve idarecilere teşekkürlerini iletti. Aynı zamanda tercih yapmak için gelen veli ve öğrencilerle de sohbet eden Müdür Kurtaran, bu sürecin çocukların geleceği için önemli olduğunu vurgulayarak öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

‘DOĞRU TERCİHLER YAPMALARINA DESTEK VERELİM’

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öğrencilerin geleceğini şekillendirecek olan tercih sürecinde yanlarında olmaya ve doğru tercihler yapmalarına destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Müdür Kurtaran, öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca, tercih danışmanlarına ve çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. LGS tercih danışmanlığı irtibat bürosu ziyaretinde Müdür Kurtaran’a İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Nas ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik ettiler.

TERCİHLER 17 TEMMUZ’A KADAR

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kitap Okuma Noktası, Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi, Öğretmenevi ve Batman Petrolcity AVM’de kurulan tercih danışma merkezlerinin yanı sıra tüm Ortaokullarda oluşturulan tercih danışma komisyonlarıyla 17 Temmuz 2024 tarihine kadar öğrencilere tercih hizmeti verecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.