Künkül ve Aydın ailelerinin mutlu günü

İnşaat Mühendisi Özkan Künkül ile hemşire Semanur Aydın gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Künkül ve Aydın ailelerinin mutlu günü
Reklam Bloğu
Yayınlama: 25.06.2024
139
A+
A-

Batman Halk Eğitim Merkezi’nin sevilen eğiticilerinden Abdülkadir Aydın’ın kızı Semanur Aydın, Rezidans Düğün salonunda düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatını İnşaat Mühendisi Özkan Künkül ile birleştirdi.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Düğün öncesinde davetlileri kapıda karşılayan gelinin babası gelen konuklarla tek tek yakından ilgilendi. Salona müzik eşliğinde gelen gelin ve damadın muhteşem dansına dost ve akrabaları da eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular. Katılımın oldukça yoğun olduğu düğünde son zamanların en güzel düğünlerinden biri ifa edilirken, rüya gibi bir atmosferde bir araya gelen konuklar müzik eşliğinde halay çekerek düğüne renk kattılar.

SİYASİ VE İŞADAMLARINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Düğüne Yeniden Refah Partisi il başkanı Ziyaülhak Yamaç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşaviri Şaziye Gündüz, Batman’ın tanınmış simaları, eğitim camiası, kanaat önderleri, STK temsilcileri, siyasetçiler ile gazeteciler katıldı. 1500’ün üzerinde davetlinin katıldığı düğünde mevlid yemeği verilirken Maliye Bakan Yardımcısı Zekiye Kaya ise mesaj yollayarak genç çifte mutluluk diledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.