Kozluk’ta Yaz Boyunca Açık Hava Sinema Günleri

Vali Ekrem Canalp’in destekleri, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün koordinasyonunda 15 Temmuz Şehitler Parkı Amfi Tiyatro alanında başlatılan “Açık Hava Sinema Günleri” vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. 

Kozluk’ta Yaz Boyunca Açık Hava Sinema Günleri
Reklam Bloğu
Yayınlama: 12.08.2024
10
A+
A-

Yaz ayları boyunca her hafta salı ve perşembe günleri saat 21.00’de sinema filmlerinin gösterildiği 15 Temmuz Şehitler Parkı Amfi Tiyatro, Kozlukların en gözde mekanlarından biri oldu.

AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİKLERİ YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Açık havada film izlemek için vatandaşlarımız ve çocuklarımızla beraber yerini alan Kaymakam Ekrem Güngör, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada; her yaştan vatandaşımıza yaz gecelerinde aileleri ile beraber keyifli vakit geçirme imkanı sunduklarını belirterek; “Sinema etkinliğimiz herkes tarafından özellikle çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Onları eğlenirken görmek bizleri de mutlu etti. Bizler de onlarla beraber bu aktiviteye katılmaktan çok büyük keyif aldık. Yaz ayı boyunca sürdüreceğimiz Açık Havada Sinema etkinliğimize bütün hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.  Çocuklara ve vatandaşlara patlamış mısırın da ikram edildiği sinema gösterimi sonrası etkinlikten memnun kalan vatandaşlar ve çocuklar yetkililere gerçekleştirilen etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.