Kozluk Belediyesi’nden yol çalışmaları atağı

Belediye Başkanı Veysi Işık: “Milletimiz Her Hizmetin En İyisine Layık”

Kozluk Belediyesi’nden yol çalışmaları atağı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 29.06.2024
17
A+
A-

Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık, ilçede yürütülen yol çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Işık, Kozluk’un daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

YOL ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kozluk Belediyesi, ilçedeki yol sorunlarını çözmek ve ulaşımı daha rahat hale getirmek amacıyla parke taşı döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Veysi Işık, “Milletimiz, her hizmetin en iyisine layıktır. Bu şiarla daha yaşanabilir bir Kozluk için tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller kazanarak millete hizmet yolunda hız kesmeden çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

DAHA YAŞANABİLİR BİR KOZLUK İÇİN

Başkan Işık, Kozluk halkına daha modern ve konforlu yollar sunmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı. Yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ilçede ulaşımın daha güvenli ve rahat hale geleceğini ifade etti.

MİLLETE HİZMET YOLUNDA KARARLIYIZ

Kozluk Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği hizmetlerle halkın gönlünde taht kurmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Veysi Işık, “Millete hizmet yolunda kararlıyız. Halkımızın hayatını kolaylaştırmak ve daha güzel bir Kozluk yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRETLE

Başkan Işık, tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmanın önemine değinerek, Kozluk halkına en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Belediye olarak vatandaşların taleplerine ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verdiklerini ifade etti.

KOZLUK İÇİN DAHA İYİ BİR GELECEK

Kozluk Belediyesi, yürüttüğü projelerle ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Başkan Işık, “Daha yaşanabilir bir Kozluk için çalışmalarımız sürecek. Halkımızın mutluluğu ve refahı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.