“KIŞA GİRİYORUZ DOĞALGAZ YOK, YOLLAR ÇAMUR”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, kentin bazı mahallelerinde altyapı, doğalgaz ve yol-kaldırım hizmetlerinin eksikliğine dikkat çekti.

“KIŞA GİRİYORUZ DOĞALGAZ YOK, YOLLAR ÇAMUR”
Reklam Bloğu
Yayınlama: 09.10.2024
8
A+
A-

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, kentin bazı mahallelerinde altyapı, doğalgaz ve yol-kaldırım hizmetlerinin eksikliğine dikkat çekti. 21. Yüzyılda bu tür eksikliklerin kabul edilemez olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, “Halkın refahı, huzuru ve temel ihtiyaçları gözetilerek hizmetlerin yürütülmesi gerekiyor. Hizmet götürmeyen kesimler bu durumun birinci derecede sorumlusudur. Kendi toplumuna hizmet etmeyenler, yaşanan sorunların baş sorumlusudur” dedi.

“KIŞA GİRİYORUZ DOĞALGAZ YOK, YOLLAR ÇAMUR”

İmkan ve malzeme eksikliği gibi bahanelerin kabul edilemeyeceği bir çağda olunduğunu belirten Yılmaz, “Ancak ne yazık ki Batman’ın birçok mahallesinde doğalgaz, yol, kaldırım ve altyapı sorunları hala çözülebilmiş değil. Kışa giriyoruz, doğalgazın olmadığı, yolları çamur içinde kalan, yürüyecek kaldırım bulamayan mahallelerimiz var. Bu utanç duyulması gereken bir tablo. Sizler bu görevleri halkın sorunlarını çözmek ve taleplerini karşılamak için üstlendiniz. Ancak ne yazık ki belirli kesimlere yapılan yatırımlar, diğer kesimlerin göz ardı edilmesine neden oluyor. Doğalgazı olmayan, yolları yürünemeyen mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri duyulmalı” dedi.

“YAĞMURDA EVLERİ SU BASIYOR”

Geçmişte yaşanan afetlerin izlerinin silinmediğini hatırlatan Başkan Yılmaz, altyapı eksikliklerinin özellikle yağışlı havalarda büyük sorunlara yol açtığını belirtti. Başkan Yılmaz, “Yağmur yağınca evini su basan bir ailenin isteğidir altyapı çalışması. Soğukta evini ısıtamayan bir ailenin sorunudur doğalgaz olmayışı. Çocuğunu okula güvenle göndermek isteyen bir ailenin talebidir düzgün bir yol” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.