Kış spor okulları için kayıtlar başladı

Kış spor okulları için kayıtlar başladı
Reklam Bloğu
Yayınlama: 25.09.2023
52
A+
A-

Batman Belediyesi, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yaz tatili boyunca devam ettirilen Yaz Spor Okulları sona ererken, şimdi de Kış Spor Okulları için kayıt alınmaya başlandı.

Batman Belediyesi, spor yapmak isteyen 4-6 ve 7-14 yaş aralığındaki kursiyerlere tüm imkanların sağlandığını, gençlere hem profesyonel bir spor anlayışı kazandırmak, hem de sporu bir yaşam tarzı haline getirme hedefleri olduğunu belirtti.

4-6 VE 7-14 YAŞ ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLARA KIŞ SPOR OKULU

Kış spor okullarının mevsim şartlarına uygun olarak devam edeceğini belirten Belediye Spor İşleri Müdürlüğü: “Batman’ın gençlerine imkân verilirse başaramayacakları hiçbir spor dalı yoktur. Batman Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemeyi sürdüreceğiz. Amatör tüm spor branşlarını desteklemek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır” diye kaydetti. 2023-2024 kış spor okulları için 18 Eylül 2023 tarihide; Jimnastik, Yüzme, Basketbol, Voleybol, Tenis, Okçuluk ve Hentbol branşlarında kayıt alınmaya başlandı. Kayıtların, Gültepe Mahallesi Beşikçi Caddesi’nde bulunan Batman Belediyesi Spor Kompleksi’nde alındığı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.