Kıra Dağı Mesire alanında incelemelerde bulundu

Kıra Dağı Mesire alanında incelemelerde bulundu
Reklam Bloğu
Yayınlama: 25.07.2024
48
A+
A-

İnceleme sırasında Vali Canalp’e, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Beşiri Kaymakamı Muhammet Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve ilgili kurumların yöneticileri eşlik etti.

MESİRE ALANI GENİŞLETİLİYOR

Batman İl Özel İdaresi tarafından işletilen ve Batmanlılar tarafından sıklıkla tercih edilen piknik yerlerinden birisi olan Kıra Dağı mesire alanını gezen Vali Canalp, hafta sonlarını değerlendirmek isteyen vatandaşların istifadesine sunulan oturma bankları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş parkuru ve otopark alanlarının devamlı temiz tutulması, ahşap bankların onarımı ve ağaçların bakımı konusunda hassasiyet gösterilmesi ve mevcut alana eklenecek 204 dönüm alanda çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Muhammed Seknaz dedi ki:

    NEDEN..? sokak köpeklerine deger verenler İNSAN hayatı için bu kadar duyarlı olmadı ? ÖLEN ve SAKAT kalan çocuklar,yaşlılar için tepki bile vermediler.Şimdilerde bazı tv kanalları her gün olan köpek saldırılarını bilerek haber yapmıyor.bu vahşi sokak kopeklerinden bıktık.HEPSI TOPLANSİN..Yeter artık..